Доставка, връщане или замяна

Доставки 

ZIM FASHION изпълнява доставки до цяла България, като обикновено получавате своята пратка от 2 до 5 работни дни. Всички пратки в рамките на страната се извършват от куриерска фирма Еконт с опция Преглед и Тест, което ви позволява да пробвате на място избраните от вас артикули. Доставката се извършва до точен адрес или до офис на Еконт във вашето населено място. ZIM FASHION предлага безплатна доставка при поръчки над 200 лв. 

 Отбелязваме,че е възможно забавяне на доставката в случай на променено работно време и/или празнични дни. За актуална информация и дни за доставка, моля посетете сайта на ЕконтZIM FASHION не носи отговорност за забавяне на пратките поради причини, извън нашият контрол. В натоварени периоди като разпродажби,празници или липса на наличност на артикулите, доставката може да отнеме от 7 до 10 работни дни. 

 

Разплащания 

ZIM FASHION ви предлага варианти за разплащане, който включва наложен платеж (заплащане при получаване на пратката) и плащане предварително с банкова карта. 

 

Замянаивръщане 

Ако поръчаният от вас артикул не отговаря на вашите очаквания, ZIM FASHION Ви предоставя възможността да върнете, замените продукта с друг размер или друг артикул в рамките на 14 дни от получаването му. Връщането на артикули става по куриер, като разходите по пратката се поемат от клиента. Важно!За да върнете или замените артикул, всички от посочените по-долу условия трябва да бъдат изпълнени. 

Условия за връщане и замяна: 

  1. Попълнете формулярът за връщане и замяна – ИЗТЕГЛЕТЕ ОТ ТУК. Изпратете формуляра на имейл info@zimfashion.bg или го прикрепете към пратката си. 
  2. Артикулът трябва да бъде върнат в търговски вид и в същото състояние, в което е получен – да не е носен, да бъде в оригиналната си опаковка, да са налични всички етикети, да не е пран, да не е подлежал на каквато и да е обработка и да бъде без миризми. Запазваме си правото да върнем и откажем замяна, ако е нарушен търговския вид на продуктите, които желаете да върнете.
  3. Изпратете пратката до посоченият адрес по-долу. Важно! Замяна и връщане не могат да бъдат осъществени във физическите ни магазини! Пратките там няма да бъдат приемани!  

Адрес за връщане 

До: ЗИМ-8271 ЕООД 

Телефон: 0878669734 

Адрес: гр.ПЪРВОМАЙ,
ул.”Стара Планина”
Nо 1 – офис Еконт 
улица Димитър Благоев 23 – офис Спиди

 

НиеотZIM FASHION запазвамеправотосиданеприемамепродукти, коитонеотговарятнаописаните 

гореусловия.Моляследвайтевнимателностъпкитеот 1 до 3, задавърнетеилизаменитежеланиятартикулуспешно. 

При замяна на продукт за друг размер или друг артикул, моля изпратете продукта като следвате внимателно стъпките по-горе. Разходите за връщане на продукта са за сметка на клиента. В моментът, в който получим артикулът и се убедим, че е в състоянието описано в условията ни по-горе, нашият екип ще ви изпрати желаният нов артикул. 

При връщане на закупен продукт, ZIM FASHION ще възстанови сумата поБанковпът в срок от 10 дни след получаване на артикулът. Сумата ще бъде възвърната след като се уверим, че състоянието на върнатият продукт отговаря на условията, описани по-горе. 

Моля внимавайте за правилното изписване на вашият телефонен номер,имейл за кореспонденция и посочен IBAN. Нашият екип не носи отговорност за неполучени суми или кореспонденция, недостигнала до клиента, поради грешно изписани детайли от страна на клиента.